Nacomi Rose Hip Oil Olej Z Dzikiej Róży 50Ml

23.00

OLEJ Z DZIKIEJ RÓŻY – zminotłoczony, nierafinowany.

Co to jest?
Rozszerzone naczynka i przebarwienia mogą odejść w niepamięć. Bogactwo witaminy C zawartej w oleju z dzikiej róży skutecznie pomoże zwalczyć te „ozdoby” na naszej skórze. Jeśli marzy Ci się promienna cera bez skazy, a pajączki były już tylko wspomnieniem, to w Twojej codziennej pielęgnacji nie powinno zabraknąć oleju z dzikiej roży.
By przebarwienia i rozszerzone naczynka były wspomnieniem.
Olej z dzikiej róży wytwarzany jest z owoców krzewu należącego do rodziny różowatych. Roślinę tą możemy spotkać praktycznie w całej Europie, a także Afryce, Azji, Nowej Zelandii i Australii. Charakteryzuje sie twardymi, ostrymi kolcami i pięknymi ciemno-różowymi kwiatami. Owoce koloru pomarańczowo-czerwonego osiągają wielkość 2-3 centymetrów i z nich właśnie wytwarzany jest olej. Jest on niezwykle bogaty w witaminę C, co wyróżnia go wśród innych olei ze względu na właściwości rozjaśniające, wzmacniające naczynia krwionośne i przeciwzmarszczkowe. Soczyste owoce dzikiej róży po zebraniu są suszone w temperaturze nawet do 50 stopni Celsjusza, następnie z ich nasion tłoczy się na zimno olej.

Skład i Właściwości:
Oferowany przez nas olej z dzikiej róży jest w 100% naturalny, nierafinowany, zamknięty w szklanej, ciemnej buteleczce, chroniącej go przed szkodliwym wpływem m.in. promieni UV. Dostępny jest w 3 pojemnościach – 30, 50 i 100 ml.
Ten olej, o lekko rdzawym kolorze i charakterystycznym zapachu, ceniony jest głównie dzięki właściwościom rozjaśniającym oraz zdolności do obkurczania i wzmacniania naczynek krwionośnych – z tego powodu olej ten pokochały wszystkie osoby z cerą naczyniową i dojrzałą.

Właściwości i zastosowanie w kosmetyce:
• jest dobrym środkiem na szkorbut,
• pomaga na trudno gojące się rany,
• wygładza szorstką skórę,
• poprawia elastyczność i napięcie skóry,
• olej z dzikiej róży jest silnym antyoksydantem –bywa nazywany olejem młodości,
• intensywnie nawilża i wygładza skórę,
• bogaty w witaminę C,
• świetny do pielęgnacji skóry wokół oczu,
• bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały,
• spowalnia proces starzenia się skóry,
• wygładza zmarszczki i nierówności,
• często znajdziemy go w kremach przeciwzmarszczkowych,
• intensywnie regeneruje skórę,
• ukoi rozszerzone i pękające naczynka krwionośne,
• wzmacnia naczynia włosowate,
• wspomaga leczenie egzemy, łuszczycy i suchości skóry,
• łagodzi popękaną skórę,
• rozjaśnia plamy pigmentacyjne,
• wygładza kurze łapki,
• zapobiega powstawaniu blizn,
• przy regularnym stosowaniu skóra staje się bardziej elastyczna,
• poprawia koloryt,
• rozjaśnia blizny potrądzikowe

Jak używać?
Olej z dzikiej róży można stosować samodzielnie, ale także dodawać kilka kropel do balsamów, kremów i maseł do ciała by wzmocnić właściwości kosmetyków.
Świetnie sprawdzi się do pielęgnacji okolic oczu, oraz partii twarzy, na której zauważyliśmy pękające i rozszerzone naczynka.
Ma również działanie rozjaśniające, dlatego warto regularnie wklepywać go w miejsca z plamami pigmentacyjnymi lub przebarwieniami potrądzikowymi.

Ciekawostki:
W sklepach najczęściej możemy spotkać się z olejkiem różanym, który wytwarzany jest z płatków. Ma on różany zapach i jest olejkiem eterycznym – lotnym. Nasz olej jest tłoczony z nasion i nie pachnie różami – za to działa wspaniale!

Przeznaczenie:
Skóra dojrzała, wiotka, z widocznymi naczynkami i przebarwieniami, Skóra twarzy, ciała, włosy, paznokcie, rzęsy.

Opis

OLEJ Z DZIKIEJ RÓŻY – zminotłoczony, nierafinowany.

Co to jest?
Rozszerzone naczynka i przebarwienia mogą odejść w niepamięć. Bogactwo witaminy C zawartej w oleju z dzikiej róży skutecznie pomoże zwalczyć te „ozdoby” na naszej skórze. Jeśli marzy Ci się promienna cera bez skazy, a pajączki były już tylko wspomnieniem, to w Twojej codziennej pielęgnacji nie powinno zabraknąć oleju z dzikiej roży.
By przebarwienia i rozszerzone naczynka były wspomnieniem.
Olej z dzikiej róży wytwarzany jest z owoców krzewu należącego do rodziny różowatych. Roślinę tą możemy spotkać praktycznie w całej Europie, a także Afryce, Azji, Nowej Zelandii i Australii. Charakteryzuje sie twardymi, ostrymi kolcami i pięknymi ciemno-różowymi kwiatami. Owoce koloru pomarańczowo-czerwonego osiągają wielkość 2-3 centymetrów i z nich właśnie wytwarzany jest olej. Jest on niezwykle bogaty w witaminę C, co wyróżnia go wśród innych olei ze względu na właściwości rozjaśniające, wzmacniające naczynia krwionośne i przeciwzmarszczkowe. Soczyste owoce dzikiej róży po zebraniu są suszone w temperaturze nawet do 50 stopni Celsjusza, następnie z ich nasion tłoczy się na zimno olej.

Skład i Właściwości:
Oferowany przez nas olej z dzikiej róży jest w 100% naturalny, nierafinowany, zamknięty w szklanej, ciemnej buteleczce, chroniącej go przed szkodliwym wpływem m.in. promieni UV. Dostępny jest w 3 pojemnościach – 30, 50 i 100 ml.
Ten olej, o lekko rdzawym kolorze i charakterystycznym zapachu, ceniony jest głównie dzięki właściwościom rozjaśniającym oraz zdolności do obkurczania i wzmacniania naczynek krwionośnych – z tego powodu olej ten pokochały wszystkie osoby z cerą naczyniową i dojrzałą.

Właściwości i zastosowanie w kosmetyce:
• jest dobrym środkiem na szkorbut,
• pomaga na trudno gojące się rany,
• wygładza szorstką skórę,
• poprawia elastyczność i napięcie skóry,
• olej z dzikiej róży jest silnym antyoksydantem –bywa nazywany olejem młodości,
• intensywnie nawilża i wygładza skórę,
• bogaty w witaminę C,
• świetny do pielęgnacji skóry wokół oczu,
• bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały,
• spowalnia proces starzenia się skóry,
• wygładza zmarszczki i nierówności,
• często znajdziemy go w kremach przeciwzmarszczkowych,
• intensywnie regeneruje skórę,
• ukoi rozszerzone i pękające naczynka krwionośne,
• wzmacnia naczynia włosowate,
• wspomaga leczenie egzemy, łuszczycy i suchości skóry,
• łagodzi popękaną skórę,
• rozjaśnia plamy pigmentacyjne,
• wygładza kurze łapki,
• zapobiega powstawaniu blizn,
• przy regularnym stosowaniu skóra staje się bardziej elastyczna,
• poprawia koloryt,
• rozjaśnia blizny potrądzikowe

Jak używać?
Olej z dzikiej róży można stosować samodzielnie, ale także dodawać kilka kropel do balsamów, kremów i maseł do ciała by wzmocnić właściwości kosmetyków.
Świetnie sprawdzi się do pielęgnacji okolic oczu, oraz partii twarzy, na której zauważyliśmy pękające i rozszerzone naczynka.
Ma również działanie rozjaśniające, dlatego warto regularnie wklepywać go w miejsca z plamami pigmentacyjnymi lub przebarwieniami potrądzikowymi.

Ciekawostki:
W sklepach najczęściej możemy spotkać się z olejkiem różanym, który wytwarzany jest z płatków. Ma on różany zapach i jest olejkiem eterycznym – lotnym. Nasz olej jest tłoczony z nasion i nie pachnie różami – za to działa wspaniale!

Przeznaczenie:
Skóra dojrzała, wiotka, z widocznymi naczynkami i przebarwieniami, Skóra twarzy, ciała, włosy, paznokcie, rzęsy.

Uroda

kosmetyku
, kosmetyki fenjal
, mac konturówka
, olimp lab
, rozjaśniacz do podkładu rossmann
, purles kosmetyki gdzie kupic
, prezent dla mężczyzny allegro
, cece med szampon opinie
, jaka pasta do włosów dla mężczyzn
, aa krem
, sklep z kosmetykami
, tom ford kosmetyki
, dpd infolinia kraków

yyyyy